Η προσφορά λήγει σε

 • 00
  DD
 • 00
  HH
 • 00
  MM
 • 00
  SS

WABI SET - FAT BURNING AND ANTI-CELLULITE CREAM

Κωδικός Προϊόντος: 5200703611786

Περιγραφή Προϊόντος: Σετ αδυνατίσματος - κατά της κυτταρίτιδας. Το σετ περιλαμβάνει: Λιποδιαλυτική και συσφικτική κρέμα Η λιποδιαλυτική και συσφικτική κρέμα σώματος BODY BALANCE οφείλει τη δράση της στο θαλάσσιο ενεργό συστατικό lipout (TM) που προέρχεται από πλανγκτόν. Άμεσα και πολύ αποτελεσματικά, ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Μετά τη χρήση, η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη χωρίς να υπάρχει αίσθημα καψίματος. Το δραστικό συστατικό lipout (TM) που περιέχει, σύμφωνα με κλινικές μελέτες μειώνει το τοπικό πάχος έως 5,5 εκατοστά μετά από 2 μήνες καθημερινής χρήσης. Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας Η κρέμα σώματος BODY BALANCE κατά της κυτταρίτιδας, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση καφεΐνης που περιέχει, χαρίζει άμεση και αποτελεσματική αντικυτταριδική δράση. Η καφεΐνη σε ένα σύμπλεγμα με θεοφιλλίνη και θεοβρωμίνη, επιταχύνουν τη διαδικασία της λιπόλυσης και αυξάνουν την μικροκυκλοφορία στις πάσχουσες περιοχές με αποτέλεσμα να περιορίζεται η κυτταρίτιδα και να βελτιώνεται η όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η πλούσια σύνθεσή της, επαναφέρει την ελαστικότητα, λειαίνει και βελτιώνει την όψη και την υφή της επιδερμίδας.

Σετ αδυνατίσματος - κατά της κυτταρίτιδας. Το σετ περιλαμβάνει: Λιποδιαλυτική και συσφικτική κρέμα Η λιποδιαλυτική και συσφικτική κρέμα σώματος BODY BALANCE οφείλει τη δράση της στο θαλάσσιο ενεργό συστατικό lipout (TM) που προέρχεται από πλανγκτόν. Άμεσα και πολύ αποτελεσματικά, ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Μετά τη χρήση, η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη χωρίς να υπάρχει αίσθημα καψίματος. Το δραστικό συστατικό lipout (TM) που περιέχει, σύμφωνα με κλινικές μελέτες μειώνει το τοπικό πάχος έως 5,5 εκατοστά μετά από 2 μήνες καθημερινής χρήσης. Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας Η κρέμα σώματος BODY BALANCE κατά της κυτταρίτιδας, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση καφεΐνης που περιέχει, χαρίζει άμεση και αποτελεσματική αντικυτταριδική δράση. Η καφεΐνη σε ένα σύμπλεγμα με θεοφιλλίνη και θεοβρωμίνη, επιταχύνουν τη διαδικασία της λιπόλυσης και αυξάνουν την μικροκυκλοφορία στις πάσχουσες περιοχές με αποτέλεσμα να περιορίζεται η κυτταρίτιδα και να βελτιώνεται η όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η πλούσια σύνθεσή της, επαναφέρει την ελαστικότητα, λειαίνει και βελτιώνει την όψη και την υφή της επιδερμίδας.

If you encounter any problem with any of our members who has violated our terms of service, please contact us to fix this. Thank you!

Product By

WABI Beauty

Όλα τα make up trends από μια international εταιρία που ξέρει να δημιουργεί τάσεις στη μόδα του μακιγιάζ. Η WABI Beauty ήρθε για να εμπνεύσει ακόμη περισσότερο τους make up lovers με προϊόντα πρωτοποριακά, που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας, προϊόντα ποιοτικά που ο καθένας μπορεί να τα αποκτήσει. H WABI BEAUTY είναι μια από τις πιο σύγχρονες και δυναμικές εταιρίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής καλλυντικών προϊόντων. Διαθέτει καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής καλύπτοντας όλο το φάσμα καλλυντικών προϊόντων, στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει το R&D και την τελική παραγωγή τους. Πρόκειται για μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που διαθέτει καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και στοχεύει στην συνεχή ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της σε όλη την Ευρώπη με εταιρικά αλλά και Franchise καταστήματα.

Statistics

 • Products Count 24
 • Offers Count 1
 • Last Active 09/09/2021
View Profile

Other offers from this company

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Service . More information about cookies